We werken met heel veel plezier voor o.a.

clients_2015

“Reeds meer dan acht jaar werkt Schoenen Torfs samen met Wils-Peeters. Doorheen de jaren werd er ontzettend veel gerealiseerd! Niet alleen lag het bureau Wils-Peeters mee aan de basis van een volledig nieuwe & eigentijdse look van Schoenen Torfs, zij creëerden bovendien tal van creatieve campagnes die zorgden voor ongezien commercieel succes!
Daarnaast verzorgt Wils-Peeters ook de grafische vormgeving in de internet- en winkelcommunicatie. De onderlinge samenwerking berust op wederzijds vertrouwen & flexibiliteit, openheid & betrokkenheid. Het bureau Wils-Peeters verdient een warme aanbeveling voor ondernemers die kiezen voor een no-nonsense aanpak van weinig woorden en veel daden!”

Barbara Torfs, Manager Marketing & Communicatie – Schoenen Torfs

“Als eventbureau zijn we continu op zoek naar partners die voor ons én onze klanten een stap verder willen én kunnen gaan. In Wils-Peeters hebben we de juiste partner gevonden: zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, met als enige doelstelling: een succesvol resultaat. De rode draad doorheen onze samenwerking is de juiste mix van originaliteit, maatwerk en flexibiliteit.
We werken niet alleen creatief samen, maar minstens even belangrijk: we werken op een plezante en eerlijke manier samen.
Teamwork van de bovenste plank!”

Veerle Vanassche, Marketingmanager – BrandEvent


“Al bijna tien jaar werken wij samen met Inge Vingerhoets, een van de dynamische jonge, visionaire krachten in Wils-Peeters. Zij bracht ons bij dit fantastisch team van mensen bij Wils-Peeters dat steeds open staat om mee te denken. Hun frisse, vernieuwende werk geeft ons als Europese politieke partij een aantrekkelijk en modern profiel. Nooit is een vraag te veel, naar ons wordt geluisterd, we hebben altijd tevredenheid over het eindresultaat, een kleine ad of een heel boek, steeds krijgen we complimenten uit alle hoeken van Europa. Het zegt iets. Misschien klink ik wel ouderwets maar eigenlijk zou je altijd en van elk bedrijf waarmee je samenwerkt kunnen verwachten dat de timing en deadlines worden gerespecteerd, kwaliteit wordt gegarandeerd aan de beste prijs en er ten allen tijde wordt meegedacht tot iedereen tevreden is. Helaas is dat minder en minder zo. Wils-Peeters verdient daarom een sterke aanbeveling van ons en ik geef die dan ook met veel plezier.”

Günther Dauwen, Directeur Europese Vrije Alliantie 

“Keesing Belgium (Puzzles & Games) werkt al jaren samen met Wils-Peeters voor allerlei grote en kleine lay-out opdrachten. Naast creativiteit, inlevingsvermogen en correcte service, is flexibiliteit één van de grootste troeven van deze sympathieke bende uit Lier. Hierdoor kan je de hoge kost en lange leveringstijden van een gemiddeld reclamebureau uitschakelen, met de garantie op een leuk en origineel ontwerp.”

Stefaan Cornilly, General Manager – Keesing Belgium

 

“Goedele en haar team slagen er steeds in om een mooie en doeltreffende lay-out te bezorgen. Daarnaast zijn flexibiliteit en correctheid twee belangrijke kwaliteiten van het Wils-Peeters team.”

Steven Bonnarens, CRM Project Manager – Sanoma Media Belgium

Hallo allemaal bij Wils-Peeters, ik wil hier graag uitdrukking geven van mijn bijzonder grote tevredenheid over de kwaliteit van de producten die jullie afleveren. Maar ook de service en klantvriendelijkheid verdienen een pluim! Reeds enkele malen hebben wij beroep gedaan op jullie diensten om onze productfiches en prijslijsten een nieuwe boost te geven… en met (veel) succes!! Graag wens ik iedereen te bedanken voor de mooie producten, vlotte en snelle afhandeling! Complimenten!!

Sascha Wynant, Climacon NV