We werken met heel veel plezier voor o.a.

“Reeds meer dan tien jaar werkt Schoenen Torfs samen met Wils-Peeters. Doorheen de jaren werd er ontzettend veel gerealiseerd! Niet alleen lag het bureau Wils-Peeters mee aan de basis van een volledig nieuwe & eigentijdse look van Schoenen Torfs, zij creëerden bovendien tal van creatieve campagnes die zorgden voor ongezien commercieel succes!
Daarnaast verzorgt Wils-Peeters ook de grafische vormgeving in de internet- en winkelcommunicatie. De onderlinge samenwerking berust op wederzijds vertrouwen & flexibiliteit, openheid & betrokkenheid. Het bureau Wils-Peeters verdient een warme aanbeveling voor ondernemers die kiezen voor een no-nonsense aanpak van weinig woorden en veel daden!”

Barbara Torfs, Manager Marketing & Communicatie – Schoenen Torfs

“Ondertussen zijn we reeds 5 jaar in goede handen van Wils-Peeters. Ze zijn onze huisleverancier voor de grafische vormgeving van onze organisatie. En dit gaat van een eenvoudige folder tot de look & feel van ons ledenblad. De no-nonsens aanpak! Daar houden we van. Geen grote woorden of verhalen maar ‘boenk’ meestal er recht op. Creatief maar steeds met respect voor de klant. Verrassingen als we het vragen. Maar stabiliteit als het nodig is. Zij hebben ons trouwens de angst van de factuur doen overwinnen. Steeds correct. Waarbij het lijkt of de term ‘prijs-kwaliteit’ door hen werd uitgevonden. Een blije klant!”

Bart Verstraete, Directeur Marketing – Bouwunie


“Al bijna tien jaar werken wij samen met Inge Vingerhoets, een van de dynamische jonge, visionaire krachten in Wils-Peeters. Zij bracht ons bij dit fantastisch team van mensen bij Wils-Peeters dat steeds open staat om mee te denken. Hun frisse, vernieuwende werk geeft ons als Europese politieke partij een aantrekkelijk en modern profiel. Nooit is een vraag te veel, naar ons wordt geluisterd, we hebben altijd tevredenheid over het eindresultaat, een kleine ad of een heel boek, steeds krijgen we complimenten uit alle hoeken van Europa. Het zegt iets. Misschien klink ik wel ouderwets maar eigenlijk zou je altijd en van elk bedrijf waarmee je samenwerkt kunnen verwachten dat de timing en deadlines worden gerespecteerd, kwaliteit wordt gegarandeerd aan de beste prijs en er ten allen tijde wordt meegedacht tot iedereen tevreden is. Helaas is dat minder en minder zo. Wils-Peeters verdient daarom een sterke aanbeveling van ons en ik geef die dan ook met veel plezier.”

Günther Dauwen, Directeur Europese Vrije Alliantie

“Onze ervaring, bij Koffie F. Rombouts, met Wils-Peeters is zeer positief. Al tijdens de eerste kennismaking begrepen zij wat we zochten en kwamen ze met een aantal ideeën waaruit bleek dat ze goed geluisterd hadden en vooral kennis van zaken hadden. Daarnaast kunnen wij ook met alle marketingprojecten, zowel on- als offline, bij hen terecht. Ze voelen goed aan wat je verwacht en reageren heel snel (wat in onze job van cruciaal belang is). Kortom, in een paar woorden samengevat: top samenwerking, passie, snel en betaalbaar.”

Sandy Dozie, Marketing Manager – Koffie F. Rombouts


“Wij werken al vele jaren met Wils-Peeters en samen hebben we al heel wat leuke projecten gerealiseerd. Voor ons is de flexibiliteit en het rechtstreekse contact dat wij met W-P/Debbie hebben heel belangrijk. In de loop van de tijd heeft zij ons zo goed leren kennen dat mijn briefings steeds korter kunnen zijn. Een klein mailtje volstaat vaak al. Ondanks de grote verscheidenheid van onze opdrachten zorgt W-P/Debbie altijd dat onze huisstijl heel consequent aanwezig blijft. Zo wordt onze herkenbaarheid in de markt steeds vergroot en dat is heel belangrijk voor ons.”

Lydia Bottenburg, Marketing & Communications Coordinator – Special Fruit

“Reeds vele jaren werkt Benedenti samen met Wils en Peeters, en dat tot onze grote tevredenheid. Ik waardeer vooral de betrouwbaarheid en constante kwaliteit in het geleverde werk en de communicatie. Het hele bureau denkt mee in functie van de opdracht en vraag van ons als klant, en houdt zich aan de vooropgestelde timing. Benedenti Groep ging door heel wat veranderingen de laatste jaren, en Wils & Peeters hielp ons oa een eigen huisstijl te ontwikkelen, en die toe te passen in talloze communicaties naar onze patiënten, tandartsen, studenten tandheelkunde etc. We blijven na al die jaren heel enthousiast, en waarderen hun inzet, flexibiliteit, proactiviteit, duidelijkheid en expertise.”

Rik Claes, Gedelegeerd Bestuurder – Benedenti Groep

“Hallo allemaal bij Wils-Peeters, ik wil hier graag uitdrukking geven van mijn bijzonder grote tevredenheid over de kwaliteit van de producten die jullie afleveren. Maar ook de service en klantvriendelijkheid verdienen een pluim! Reeds enkele malen hebben wij beroep gedaan op jullie diensten om onze productfiches en prijslijsten een nieuwe boost te geven… en met (veel) succes!! Graag wens ik iedereen te bedanken voor de mooie producten, vlotte en snelle afhandeling! Complimenten!!”

Sash Wynant – Climacon NV